Internet-betjening lukket i ferien.

Vi går som tidligere nævnt på ferie idag. Er tilbage igen mandag d. 2. December. Fra igår aftes har vi derfor lukket for betjening via internettet, for det er desværre ikke muligt i vore internet-tjenester, at give besked om at vi ikke vil besvare patienternes henvendelser før d. 2. December. Det betyder, at hvis man prøver at skrive til os via Emailkonsultation.dk, så får man at vide at “Der findes ingen behandlere på klinikken, som besvarer emailkonsultationer”. På samme måde er det heller ikke muligt at genbestille recepter, eller bestille tid til konsultationer.

Har man uopsætteligt brug for lægehjælp, eller receptfornyelse, mens vi er på ferie, henviser vi naturligvis, som vi plejer til Sundhedshus Vester- Skerninge.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.