Sådan opretter du en receptfornyelse

Fornyelse af recepter foregår i tjenesten www.emailkonsultation.dk. Hvis du vil forny en recept for en anden person f.eks. dit barn, eller din forælder, skal du logge ind med denne persons brugernavn og adgangskode.

Første gang du skriver en ordination på en receptfornyelse er det en god ide at gemme ordinationen til senere bestillinger. På den måde kan du med et enkelt klik gentage ordinationen på en senere bestilling. Du gemmer en ordination til senere bestillinger ved at sætte et flueben ud for denne valgmulighed:

2 kommentarer til Sådan opretter du en receptfornyelse

 1. Erik Fischer skriver:

  Der er lavet om på systemet så jeg ikke kan komme ind via nem id, det er kedeligt at jeg skal bruge så meget tid på at komme på, og så alligevel ikke kan. Jeres hjemmeside er besværlig og ikke opdateret. Under 5 nyeste indlæg står der : sommerferie 2014 !!! Jeg vil gerne hente de 5 slags piller jeg tager hver dag på apoteket. Det plejer jeg selv at kunne bestille, det kan jeg desværre ikke mere.
  VH Erik Fischer

  • Jesper Milling skriver:

   Hej Erik. Det er altid kedeligt når man spilder tid og energi på EDB systemer der ikke virker, eller er alt for svære at finde ud af. Der har vist været en del problemer med at logge ind via Nem-ID, som nu hedder Login via Sundhed.dk, og vores system til Emailkonsultation og receptfornyelse har desværre aldrig været maksimalt brugervenligt, desværre. Det bedste vi kan tilbyde, hvis vores internet baserede system ikke fungerer for dig, er at du kan ringe, så vil jeg tage imod dine receptfornyelser og dine tidsbestillinger som vi altid har gjort. Jeg kan også tilbyde at hjælpe dig med at få vores internetbaserede løsninger til at fungere, men det vil jo også tage lidt tid. Ring til mig hvis det er et du ønsker.

   Det er desværre også rigtigt at vi ikke opdaterer vores hjemmeside så tit, men vi prøver dog at undgå at den ligefrem er fejlbehæftet. Nyhederne ligger på forsiden, i datoorden, og hvis der ikke er så mange nyheder, så vil man let kunne finde nogen der er gamle.

   Jeg håber du ringer, så jeg kan hjælpe dig, både med en ny recept, og hvis du ønsker det, med at få http://www.emailkonsultation.dk til at virke for dig.

   med venlig hilsen Jesper Milling

Skriv et svar