Patientinformation

Under patientinformation vil vi prøve at informere om forskellige undersøgelser, kontroller, behandlinger og medicintyper.

4 kommentarer til Patientinformation

 1. ingerlise rehnberg skriver:

  hvordan får vi svar på meddelelser fra jer, vi forstår det ikke rigtig.

  • Jesper Milling skriver:

   Hej Ingerlise.

   På denne hjemmeside har du mulighed for at skrive kommentarer til det som siden handler om, som I dette tilfæde er “Patientinformation”. Hvis du vil skrive til os, vedrørende dit helbred skal du I stedet bruge hjemmesiden http://www.emailkonsultation.dk hvor du kan logge på med en adgangskode, og hvor du kan skrive sammen med lægen helt privat. Det du skriver I en kommentar på denne hjemmeside er derimod offentligt tilgængeligt. Denne side er vore offetlige hjemmeside, hvor vi orienterer om vores praksis, helt generelt.

   Har du spørgsmål om vores hjemmeside, eller vore emailkonsultation, er du altid velkommen til at ringe til mig, så skal eg nok få det til t give mening.

   mvh. Jesper Milling

 2. ingerlise rehnberg skriver:

  får vi besked direkte på min mail el. hvad?

  • Jesper Milling skriver:

   Hej Ingerlise

   Vi skriver næsten aldrig til patienterne på alm. email. Det er slet ikke sikkert nok. Men vores system til Emailkonsultation, sender altid en almindelig email til patienten, når der ligger en besked fra lægen og venter. Som en slags påmindelse. Da denne påmindelse kommer som en automatisk meddelelse, kan den I nogle patienters emailprogrammer opfattes som SPAM og blive sorteret fra. Hvis du mangler en besked fra lægen så prøv at kikke I din mappe med spam, I dit mailprogram.

   mvh. Jesper Milling

Der er lukket for kommentarer.