MinLæge App- Videokonsultation

Nu er der endnu flere funktioner med App’en Min læge.

De “gamle” funktioner er at du kan skrive korte beskeder til lægen, du kan holde øje med dine recepter og bestille medicin. Du kan også se dine henvisninger til andre speciallæger og til fysioterapeuter.

Din praktiserende læge kan med Min Læge app’en tilbyde dig en videokonsultation, som muliggør at det ikke kræver fysisk fremmøde i klinikken. Det kan bruges i mange tilfælde, men naturligvis er det ikke alt som kan klares over video.

Før du kan benytte dig af videokonsultation, skal du have en aftale med din læge, f.eks via telefon eller e-konsultation. Du kan her på siden lære, hvordan du kommer i gang.

https://minlaegeapp.dk/guide-videokonsultation/

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.