MinLæge App- Videokonsultation

Nu er der endnu flere funktioner med App’en Min læge.

De “gamle” funktioner er at du kan skrive korte beskeder til lægen, du kan holde øje med dine recepter og bestille medicin. Du kan også se dine henvisninger til andre speciallæger og til fysioterapeuter.

Det nye er at du nu direkte fra App’en kan komme i kontakt med din læge i en videokonsultation uden forudbestilling. Det foregår via det “virtuelle venteværelse”. Indtil videre prøver vi det af på alle hverdage fra kl 08:10 til 08:50. Se vejledning. Vi starter på torsdag den 26.3.2020.

Du kan selvfølgelig også fortsat lave en aftale til en videokonsultation på et bestemt tidspunkt, i dette tilfælde ring til sekretæren for at få lavet en aftale.

Hen ad vejen, afhængig af behovet vil vi justere tiderne.

https://minlaegeapp.dk/wp-content/uploads/2020/05/guide_videokonsultation_borger.pdf

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.